dijous, 20 de setembre del 2012


Benvinguts al diari mensual de la Visita a l'Ajuntament, del Programa Ciutat i Escola de Sabadell

Entenem la Visita de l'Ajuntament com una activitat complementària que té per objectiu fonamental reforçar, mitjançant la vivència i l’observació directa, el treball de coneixement de la ciutat i l’Ajuntament que es fa des de l’escola.

La visita no es fonamenta tant en l’explicació o l’aportació unilateral d’informació, com en el fet de generar un espai que faciliti que l'alumne es plantegi qüestions significatives de l'àmbit local,  i les pugui aplicar en el seu marc real. El nostre desig és que sigui, en aquest sentit, una activitat que fomenti la participació activa de forma lúdica i motivadora i alhora faci l'alumne més competent.

En aquest espai virtual trobareu el recull de les experiències del curs escolar 2012-2013. Per una banda, hi haurà un breu relat de l'experiència, acompanyada del la  fotografia del grup classe, i per l'altra, la còpia de la instància que dirigeixen a l'Ajuntament que reflecteix la proposta més votada en el Joc del Ple, per resoldre un greuge de la ciutat que preocupa als alumnes.

Com els ha anat? Quin tema han treballat? Quines opinions tenen?
Què proposen a l'Ajuntament per millorar la ciutat?

Tot això i més, ho trobareu molt ben explicat, a les pestanyes superiors.

Us animem que les visiteu i que ens envieu comentaris!!!


Equip del Programa Ciutat i Escola
Regidoria d'Educació
Ajuntament de Sabadell
ciutatiescola@ajsabadell.cat